Nancy de Haas

Nancy

Hallo

Ik ben Nancy de Haas, geboren en getogen in Oss, ben getrouwd met mijn steun en toe verlaat Frans. Wij hebben samen 2 schatten van kinderen, onze dochter Jessy en onze zoon Kevin. Ik ben in het verleden werkzaam geweest in verschillende takken van het bedrijfsleven, van werken in de horeca, werken bij Unilever tot werken bij CSU horeca schoonmaak als voorwerkster.

Daar heb ik met veel plezier gewerkt om met mijn team van mensen verschillende vakantie parken en hotels schoon op te leveren. Na mijn carrière ben ik mij volledig gaan storten op het moeder zijn. Toch had ik na een poosje zin om toch weer aan het werk gaan. Tja het was ook niet niks om thuis te zijn voor de kinderen na minstens 60 a 70 uur in de week gewerkt te hebben. Dus besloot ik te gaan werken bij Hendriks schilders bedrijf ( tegenwoordig Hendriks SGR) als interieurverzorgster waar mijn man Frans ook werkzaam was en is.

Mooie oplossing, gaan werken als het mannetje weer thuis is en zo toch nog wat voor je zelf te kunnen doen. Na enkele jaren daar gewerkt te hebben sloeg het noodlot toe.

Tijdens het ophalen van de kinderen van school, stortte mijn wereldje letterlijk in aan de rand van het schoolplein en een CVA werd een feit.

Tijdens een lange revalidatie proces van 3 jaar ben ik omhoog geklommen uit een heel diep, leeg en voor buitenstaanders onbegrijpelijk dal (waaronder andere mijn dank ook uitgaat naar revalidatie centrum de Tolbrug in Oss) en ben ik uiteindelijk totaal afgekeurd en heb ik het bedrijfsleven vaarwel moeten zeggen.

Mijn hobby´s zijn natuurlijk mijn gezinnetje waar ik gelukkig weer veel mee kan ondernemen, zoals zwemmen, wandelen, op vakantie gaan en nog veel meer. Ook Nah 4 Us  is een grote hobby van mij geworden. Waar wij “de werkgroepleden”  leuke dingen voor Jullie aan het bedenken zijn. Ook kun je mij vinden achter de bar of als gastvrouw tijdens de café avonden. Tevens ben ik het gezicht achter de Hyves pagina NAH 4 Us  en behoord dus ook tot mijn taken binnen de werkgroep. Verder hoop ik iedereen nog vaak te mogen verwelkomen tijdens onze avonden, op Hyves en bij verschillende activiteiten die wij als werkgroep NAH 4 US voor jullie (gaan) organiseren.

Tot snel en groetjes
Nancy de Haas

Twan van Gaal

Hallo, ik ben Twan van Gaal ben geboren 11 juli 1967 in Oss en vrijgezel.

De lagere school heb ik in eerste instantie op de Pius X school doorlopen waarna ik het laatste jaar nog een keer heb over gedaan op de Augustinus school. Daarna heb ik de Mavo en de MTS nog doorlopen. Daarna ben ik gaan werken als technisch tekenaar bij een detachering bedrijf.  Hier heb ik bijna 14 jaar gewerkt waarna ik bij een oude client ben gaan werken. Hier heb ik 3 jaar gewerkt en ben toen overgestapt naar een adviseur. Hier heb ik echter maar 2 weken kunnen werken omdat ik toen werd getroffen door een hersenbloeding.

Als hobby heb ik ongeveer 9 jaar in de horeca gewerkt, in eerste instantie als glazen ophaler en later als barman. Verder deed ik qua sport aan tennis en darten. Sinds m´n hersenbloeding is dit allemaal niet meer mogelijk, aangezien ik nu slecht ter been ben en m´n linkse arm verlamd is. Ik ben nu dus op zoek naar nieuwe hobby´s (suggesties zijn welkom). Op het ogenblik zit ik nogal veel achter de PC en kijk nogal veel TV, vooral films en sport O.a. formule 1, tennis en af en toe een voetbalwedstrijd.

Dus ik ben eigenlijk wel blij dat er nu eindelijk een NAH café in Oss is want hiervoor moest ik helemaal naar Den Bosch voor een gezellig avondje uit. Tevens hoop ik dat ik me gedienstig kan maken voor het café.

Ik hoop jullie dan ook heel lang tegen te komen bij NAH4US-café Oss.

Wim Staal

Wim

Ik ben Wim Staal geboren in 1957, Wageningen in Suriname, ik heb in 2006 mijn CVA gekregen, ben 32 jaar in de bouw werkzaam geweest voornamelijk als bouwkundig calculator/werkvoorbereider.

Opleidingen na lagere school, MAVO 4 en MTS Bouwkunde te Oss. Ben nu sinds 1 september 2010 geheel arbeidsongeschikt verklaard en heb een IVA uitkering. Mijn hobby’s zijn wandelen fietsen, zwemmen, kleine klusjes doen en tuinnieren, er op uit trekken met m’n caravannetje, fotograferen, steden te bezoeken voor alles wat er te doen is en te bekijken valt. Ook mijn gezin, huis, tuin, en auto zijn alles voor me, maar ook zinvol bezig zijn voor andere mensen als vrijwilliger bij de kinderboerderij Elzenhoek, ook ben ik nog op zoek naar meer dingen die ik op mijn pad tegen kom en ik heb vertrouwen in mijn toekomst.

Ben getrouwd met Elly en heb 2 kinderen, zoon Maarten en dochter Marjolein. Ik wil me nu gaan inzetten voor een blijvend, een rustig, en weinig prikkelend en gezellig NAH cafe voor mensen met NAH hun familie en vrienden.

Daar gaan wij ons sterk voor maken en een leuk draaiend cafe met gelegenheid om te ontspannen en gezellig te buurten wat te drinken en eventueel ook wat spelletjes zoals kaarten en scrabble e.d. te doen. Tevens gaan wij als werkgroep NAH4US wat activiteiten opzetten. Hopelijk voor ieder wat wils maar daar hebben wij jullie ook bij nodig, laat ons je ideeen maar weten wij zullen er alles aan doen om deze te kunnen verwezenlijken.

Ik hoop jullie nog veel te ontmoeten in ons eigen stamcafe NAH4US in Oss, om er met z’n allen er toch iets van te maken, met NAH zo goed als mogelijk te leven en positief door het leven te gaan!!!

Groetjes en houdoe, Wim.