Onze Sponsoren

Wij hebben ontzettend veel te danken aan allerlei sponsors die stichting NAH4US steunen. Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar wij zijn met elke bijdrage en hulp.

StudioBizz
StudioBizzSponsor
Studiobizz is een opnamestudio dat voorziet in alle behoeften om professionele audio opnames te maken voor bands, artiesten en muziekgezelschappen. Of het nu gaat om een demo opnemen, single, EP of een gehele CD opnemen.
MEE Noordoost Brabant
MEE Noordoost BrabantSponsor
Ondersteuning bij leven met een beperking
MEE is er voor iedereen met een beperking (bijvoorbeeld een lichamelijke- of verstandelijke beperking, NAH, chronische ziekte of psychiatrische stoornis zoals autisme of ADHD) die behoefte heeft aan informatie, advies of ondersteuning om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. MEE is er ook voor mensen zonder beperking, bijvoorbeeld mantelzorgers, die vragen hebben over een kind, familielid of betrokkene die wel een beperking heeft. Als uw vraag aan MEE maar een relatie heeft met leven met een beperking. MEE is onafhankelijk en voor iedereen gratis. U heeft geen verwijzing van huisarts of specialist nodig.
Interzorg Thuiszorg
Interzorg ThuiszorgSponsor
Het liefst willen we allemaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook als we door ouderdom, ziekte of handicap hulp nodig hebben. Vaak kunt u voor hulp terecht bij familie, vrienden of buren. Maar het kan zijn dat u meer hulp nodig heeft of professionele zorg. Dan kan Interzorg Thuiszorg uitkomst bieden.Van huishoudelijke tot persoonlijke verzorging, voor verpleging, voor 24-uurszorg, ondersteunende en activerende begeleiding, voor nachtzorg en zorg in de laatste levensfase:
Interzorg Thuiszorg is thuis in zorg.
Bouwbedrijf Berghege
Bouwbedrijf BerghegeSponsor