Café avond op 29 maart 2012.

Er hebben 9 gasten ingetekend en Wieske die was meegekomen met Lisette mag natuurlijk ook meedoen aan deze wordshop. Dit is niet altijd mogelijk. De regel is dus,  inschrijven is altijd meedoen , dit om teleurstelling te voorkomen. Een mooi aantal van 10 deelnemers en toch leuk dat er ook 2 heren meededen om wat creatiefs met Pasen op tafel te kunnen zetten.

Elly heeft vooraf de boodschappen gedaan en heeft verschillend groen blad, diverse soorten bloemen, paaseitjes, veertjes en krultakken gekocht. Kristel kwam nog met een verrassing, ze bracht diverse bloemen en potjes narcissen mee die ze  gesponsord heeft gekregen van Ton Weerst uit Heesch. Hiervoor onze hartelijke dank.   De vrijwilligers Renata, Elly en Marjolein hadden hun handen mooi vol om instructies te geven en wat mee te helpen mooie composities met de bloemen te maken.

Na  zo’n 1,5 uur  gezellig bezig te zijn geweest stonden er toch 10 leuke en verschillende Paasstukjes op tafel.

De deelnemers waren content over de workshop en hun eigen creaties. Iedereen was erg tevreden over deze café avond met bijbehorende workshop en de vrijwilligers werden hiervoor dan ook hartelijk bedankt. Er werd al geopperd om ook voor de Kerst een workshop kerststukjes te geven. De vrijwilligers zullen dit nog  in de werkgroep activiteiten bespreken. Dus effe afwachten hoor ? Iedereen ging blij en voldaan weer terug naar huis.

Zie voor de gemaakte foto’s onze website www.nah4us waar de Paasstukjes te bewonderen zijn of klik hier.

 

van onze eigen verslaggever Wim.